over ons

EMDWEDERODER is gevestigd in een klein en sfeervol 120 jaar oud pand, waarin verschillende ambachten zijn beoefend. Dit unieke pand, in het hartje van Emden, is recent gerestaureerd en omgebouwd tot een verrassende plek om te vergaderen en samen te komen.

Boltentorstraße 36

De Boltentorstraße 36 in Emden dateert van voor 1900.

Emden is de meest westelijk gelegen havenstad van Duitsland en ligt aan de overkant van Groningen aan de Ems. Het Venetië van het Noorden, zoals Emden zichzelf graag noemt, heeft 150km goed bevaarbare grachten en een levendige haven. De rijke geschiedenis van de stad is nauw verweven met Nederland. Na de 80-jarige oorlog kwam Emden onder Nederlandse protectie en zo kon het uitgroeien tot een grote, rijke stad. In de Tweede Wereldoorlog werd 80% van de binnenstad door de Geallieerden verwoest.

Gelukkig is er nog wel wat van de historische binnenstad overgebleven, waaronder het oude pand waarin EMDWEDERODER is gevestigd. In het pand, waar verschillende ambachten zoals een smederij, een slotenmakerij en een drukkerij werden beoefend, is nu een unique plek gecreëerd voor vergaderingen en ontmoetingen. Veel van de originele details zijn behouden gebleven.

De omgeving van Emden heeft ook veel te bieden op het gebied van recreatie: wandelen, fietsen, zeilen, wadlopen, musea, etc.

Naast het bieden van een goede vergader- of trainingslocatie kunnen wij ook helpen met het organiseren van teamuitjes.

Emden ligt met de auto op ongeveer een uur rijden vanaf Groningen. Op loopafstand ligt het gezellige centrum van Emden, met zijn vele restaurants en terrassen, en het treinstation.

Parkeren kan in het nabijgelegen “Parkhaus” (bij de Watertoren).

Er is een directe treinverbinding met Oldenburg en Leer en vanaf Leer gaat een snelbus naar Groningen. Vanaf de haven van Emden is een bootverbinding met het Waddeneiland Borkum.

Deborah Bijleveld-Bretzler

“ZIJN is een onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf.” (Piet Weisfelt)

Het is mijn passie om het potentieel dat ieder mens in zich heeft tot ontwikkeling te laten komen. Mensen komen het beste tot hun recht als ze op de juiste plek zitten, of het nu om een werk- of een privé situatie gaat. Welke plek dat is en hoe je daar komt, zoeken we samen uit in een aantal coachingsgesprekken.

Na 33 jaar diverse functies te hebben gedaan als HR professional, loopbaancoach/–ontwikkelaar en trainer voor het management potentieel bij KLM/AirFrance in Nederland, heb ik gekozen voor deze plek.

Samen met mijn man Martin heb ik De Plaats voor Ontmoeting en Ontwikkeling, EMDWEDERODER, opgericht in Emden, Duitsland. Hier is ruimte voor groei, reflectie en verbinding. In diverse ruimten is gelegenheid tot vergaderen, bijeenkomsten en workshops/trainingen. Uit ervaring weet ik wat er nodig is om alles soepel te laten verlopen en verzorg daarbij (op aanvraag) lunches en/of versnaperingen.

Als personal coach ben ik bij Phoenix Opleidingen, NTI NLP, School voor Coaching en Insights Discovery® geschoold in het toepassen van diverse coachingsinstrumenten en integreer in mijn aanpak de volgende methodieken: Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch Werken en Transactionele Analyse (TA). In een aantal coachingssessies leer je op jezelf te reflecteren, uit welke systemen jij komt, je patronen te herkennen en leiderschap te nemen over jezelf.

In een (gratis) kennismakingsgesprek kunnen we kijken of je bij mij op de juiste plek bent.